راهنمای خرید امپلی فایر در فروشگاه ماریامارکت

مپلی فایرها انواع مختلفی دارند و در کلاس های مختلف عرضه میشوند ،امپلی فایرهای خودرو دارای طراحی کلاس a و کلاس b و کلاسa/b وd می باشند . متداولترین کلاس در امپلی فایرهاکلاس A/B و Dهستند

راهنمای خرید امپلی فایر در فروشگاه ماریامارکت

مپلی فایرها انواع مختلفی دارند و در کلاس های مختلف عرضه میشوند ،امپلی فایرهای خودرو دارای طراحی کلاس a و کلاس b و کلاسa/b وd می باشند . متداولترین کلاس در امپلی فایرهاکلاس A/B و Dهستند

امپلی فایرهای ۱ کانال (مونو)
امپلی فایرهای ۱ کانال امپلی فایرهایی هستند که دارای یک جفت پایه ورودی سیم بلندگو هستند که یک پایه مثبت و پایه دگه منفی هستش.
مپلی فایرهای تک کانال برای تقویت یک عدد اسپیکر به کار میروند ودرسیستم صوتی خودرو امپلی فایرهای تک کانال فقط برای ساب ووفر استفاده میشود و ب اصطلاح امپلی فایر مونو نیز میگویند
امپلی فایر های تک کانال از کلاس d هستند تنظیمات ان ها مخصوص فرکانس پایین هستش
امپلی فایرهای دوکانال
امپلی فایرهای دوکانال امپلی فایرهایی هستند که که دارای دوجفت پایه ورودی سیم اسپیکر یعنی ۴ عدد مثبت و منفی که برای یک جفت بلندگو یا همان کواکسیال میباشد .بیشتر برای تقویت بلندگوها ازشون استفاده میشه و توان مداوم بین ۳۵ تا ۲۰۰ وات برای هرکانال دارن و طریقه نصب ان متفاوت است

امپلی فایرهای ۴کانال و ۶کانال
کار راه اندازترین نوع امپلی فایرها امپای فایرهای ۴کانال میباشد امپلی فایر های ۴کانال از اسمشون هم که پیداست دارای ۸ پایه ورودی اسپیکر (۴مثبت/۴منفی) میباشد .

امپلی فایر های ۴ کانال و چندکانال دارای تنظیمات یکسان برای هرجفت کانال میباشد

تنظیمات کانال ۱/۲ باهم و کانال ۳/۴ باهم ۵/۶ نیز باهم میباشد.

  • ۰
  • ۰

ساب ووفر ها یکی از محبوب ترین و ارزنده ترین قسمت های یک سیستم صوتی خودرو محسوب می شوند که امروز در این مقاله می خواهیم به بررسی قوی ترین و بهترین انواع ساب ووفر ها در بازار سیستم صوتی خودرو بپردازیم.

قوی ترین و بهترین انواع ساب ووفر در بازار سیستم صوتی در حقیقت موضوع اصلی مقاله امروز ما محسوب می شود که در ادامه در ارتباط با آن با شما صحبت خواهیم کرد.

 

 

انواع ساب ووفر ها

ساب ووفر ها همان طور که می دانید یکی از محبوب ترین اجزای یک سیستم صوتی محسوب می شوند و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند و به شدت توی خروجی صدا و هیجان موسیقی شما موثر هستند.

ساب ووفر ها از تنوع بالایی برخوردار هستند و در مدل ها و توان های متفاوتی در بازار عرضه می شوند و بر اساس مشخصه هایی دسته بندی می شوند که در ادامه می توانید آن ها را مشاهده بکنید:

 

دسته بندی کلی ساب ووفر ها

ساب ووفر ها به صورت کلی در حقیقت به دو دسته اصلی تقسیم بندی می شوند که تمامی کالاهایی که تحت عنوان ساب ووفر ها نامیده می شوند، در هر صورت در یکی از این دسته بندی ها قرار می گیرند.

این دو دسته بزرگ تمامی ساب ووفر ها را در بر می گیرد که بر اساس مشخصه های آن ها بوده و یک فیلتر خوب و موثر محسوب می شود.

ساب ووفر هایی که اصطلاحا برای نصب و راه اندازی نیازمند آمپلی فایر هستند و برای درایو شدن حتما باید به آمپلی فایر ها متصل شوند، ساب ووفر های پسیو نامیده می شوند.

 

اما یک دسته بزرگ دیگر از ساب ووفر ها وجود دارد که برای راه اندازی نیازی به خرید و نصب هیچ آمپلی فایر افتر مارکتی نداشته و به اصطلاح بازاری آمپلی سر خود نیز نامیده می شوند.

 

این ساب ووفر ها اکتیو نامیده می شوند و در حقیقت کمپانی سازنده این ساب ووفر ها، ایده آل ترین و مناسب ترین آمپلی فایری که برای این محصول در نظر گرفته می شود را برای آن قرار می طراحی می کنند تا برای نصب و راه اندازی ساب ووفر نیازی به خرید دیگری نداشته باشید.

پس اولین و اصلی ترین مشخصه اصلی یک ساب ووفر اکتیو و پسیو بودن آن هستش که می توانید آن را انتخاب و خریداری بکنید.

اکثریت ساب ووفر هایی که اصطلاحا به اسم زیر صندلی معروف هستند، اکتیو هستند و دارای آمپلی فایر سرخود هستند و برای نصب و راه اندازی نیازی به خرید هیچ آمپلی فایری نخواهید داشت.

 

بر فرض مثال برای نصب یک سیستم صوتی خوب و نسبتا توان بالا، شما باید از آمپلی فایر های مونو افترمارکت استفاده بکنید و ساب ووفر پسیو تهیه کنید.

اگر هم که اصلا به هیچ عنوان شرایط خرید و نصب یک آمپلی فایر به صورت مجزا را ندارید، بهتر هستش که اگر به فکر خرید یک ساب ووفر هستید، از ساب ووفر های اکتیو استفاده بکنید و سیستم صوتی خود را بدون دردسر نصب کنید.

  1. انواع ساب ووفر ها از نظر ابعاد و اندازه (سایز)

بعد از اینکه نوع اکتیو و یا پسیو بودن یک ساب ووفر را انتخاب کردیم، باید سایز آن ها را هم انتخاب بکنیم و آن ها را در نظر بگیریم.

یکی از مهم ترین مشخصه های یک بلندگو (به منظور تمامی بلندگو ها و اسپکیر ها) سایز و ابعاد صفحه و یا دهنه آن می باشد.

ساب ووفر ها در سایز های 6، 8، 10، 12، 18،15و...32 اینچ در بازار تولید شده و قابلیت مشاهده می باشد؛ اما متداول ترین و پر فروش ترین سایز ساب ووفر ها خلاصه می شود در سایز های 8، 10، 12 و 15 اینچ که به راحتی در دسترس عموم می باشد و در هر فروشگاه اینترنتی و یا در هر مغازه ای یافت می شود.

سایز هایی از ساب ووفر ها که نام برده نشد، به اصطلاح غیر عرف بوده و به دست کمپانی های خاص و معتبر طراحی و ساخته می شود که تعداد محدودی داشته و افراد به خصوصی برای استفاده های استثنایی از آن ها استفاده می کنند.

اصولا هر چقدر سایز دهنه و یا صفحه افزایش می یابد حجم و قدرت ساب ووفر ها افزایش یافته و اصطلاحا دقت بیس و کیفیت آن ها نسبت به سایز های کوچک تر کمتر می شود.

اما دقیقا برعکس هرچقدر سایز دهنه و یا صفحه کاهش یابد، به دقت و کیفیت بیس ساب ووفر ها اضافه شده و از قدرت آن ها کاسته می شود.

به همین دلیل هستش که اگر به دنبال حجم و بیس های ضربه ای و قوی تری هستید، استفاده از ساب ووفر های 12 و 15 اینچی پیشنهاد می شود.

همچنین اگر هم به دنبال یک ساب ووفری هستید که دارای بیس سر ضرب و موزیکال باشد و اصطلاحا سبک و سیاق  کیفیتی طور و خانواده پسند باشد؛ بدون شک باید از ساب ووفر های 10 و 8 استفاده بکنید.

  1. انواع ساب ووفر ها از نظر مشخصات فنی

 

ساب ووفر ها دارای تنوع بالایی هستند و یکی دیگر از موارد اصلی که می بایست در حین خرید به آن ها توجه بکنید، توان و مشخصات فنی آن ها است که به شدت از اهمیت بالایی برخوردار است.

یکی از مهم ترین مواردی که در هنگام نصب ساب ووفر ها می بایست به آن ها توجه بکنید، این هستش که ساب ووفر را متناسب با آمپلی فایرتان تهیه بکنید.

ساب ووفر ها و تمامی بلندگو ها مانند دیگر لوازم الکترونیکی که در روزمره مورد استفاده شما قرار می گیرد، دارای یک ماکسیمم توان و یک توان حقیقی می باشند که می بایست به آن ها توجه کرد.

در حقیقت توان های ماکسیمم در اصل یک ترفند برای بازاریابی و تبلیغ محصول بوده و صرفا مورد مهم و ارزشمندی نبوده و اصلا مورد استفاده قرار نگرفته و اهمیت خاصی ندارد.

اما توان مداوم یا توان مفیدی که اصطلاحا با واژه RMS نامیده و نمایش داده می شوند از اهمیت بالایی برخوردار بوده و می بایست که آن را در نظر بگیرید و برای محصول فراهم کنید.

وویس کوئل و تعداد آن از اهمیت بالایی برخوردار می باشد که ساب ووفر ها را نسبتا از یکدیگر متمایز و متفاوت می سازد و جدا می کند.

ساب ووفر هایی که دارای یک عدد ترمینال هتسند، از یک لایه وویس کوئل تشکیل شده اند که اکثرا مقاومت و امپدانس آن ها برابر با 4 اهم است که معمولا آن ها را با کلمه S نمایش می دهند که به معنای Single Coil می باشد.

 

اما ساب ووفر هایی که دارای دو عدد ترمینال جدا هستند، از دو لایه وویس کوئل مجزا تشکیل شده و اصطلاحا دو کوئل یا Dual Coil نامیده می شوند که معمولا آن ها را با مخفف کلمه D نمایش می دهند.

 

انتخاب و نصب ساب ووفر ها بر اساس نوع کوئل های آن ها به شدت از اهمیت بالایی برخوردار بوده و می بایست که آن ها را به دقت بر اساس مشخصات فنی شان انتخاب بکنید.

برای جزئیات بیشتر در رابطه با این موضوع و افزایش اطلاعات در رابطه با ساب ووفر های دو کوئل و تک کوئل و نحوه اهم بندی و نصب آن ها می توانید به مقاله های ساب ووفر ها و نحوه اهم بندی ساب ووفر مراجعه بکنید که به صورت کلی با جزئیات کامل در مورد آن ها توضیح کرده ایم.

  1. قیمت ساب ووفر ها بر اساس قیمت

قیمت ساب ووفر ها یک مشخصه مهم هستش که به شدت رابطه مستقیمی با مواردی که در بالا به آن ها اشاره کردیم دارد؛ به عنوان مثال هر جقدر قدرت ساب ووفر شما بیشتر باشد و از اندازه و سایز بزرگ تری برخوردار باشد و یا اصطلاحا دو کوئل هم باشد، قطعا دارای قیمت بیشتری می باشد.

اصولا ساب ووفر هایی که در بازار سیستم صوتی خودرو موجود و قابل خریداری هستند، حدودا در بازه قیمتی 2 میلیون تومان تا 5 میلیون تومان هستند.

البته این یک میانگین برای ساب ووفر های معمولی و نسبتا رده متوسط و نیمه سنگین محسوب می شود و اگر بخواهید که ریز به قیمت های آن ها نگاه بکنید، این هزینه ها چندین برابر هم مشاهده هستند.

قوی ترین و بهترین ساب ووفر های ارزان قیمت و اقتصادی

برای نصب و راه اندازی سیستم های صوتی نسبتا متوسط و معمولی می بایست از ساب ووفر هایی استفاده بکنید که متناسب سیستم صوتی شما باشند.

شما باید ساب ووفرتان را به گونه ای تهیه کنید که متناسب با آمپلی فایر و ستاپ استریو شما باشد؛ اگر ساب ووفر قوی تر از دیگر اسپیکر ها و بلندگو های شما باشد، قطعا در صدای استریو شما کمبود ایحاد می شود و صدای بیس ساب ووفر شما از دیگر صداها پیشی می گیرد.

اگر ساب ووفر از آمپلی فایر قوی تر باشد، قطعا به هر دوی آن ها فشار آمده و ممکن هستش که یک یا هر دوی آن ها آسیب ببینند و بسوزند؛ مشخصات توان آرامس ساب ووفر ها باید متناسب و سازگار با آمپلی فایرتان باشد و تک کوئل و دو کوئل بودن ساب ووفر ها به شدت در نصب آن ها موثر است.

بهترین گزینه برای نصب در کنار سیستم های صوتی و معمولی که هزینه ها در اولویت قرار دارد؛ بهترین گزینه برای اینکه هزینه های راه اندازی بالا نرود، استفاده از ساب ووفر های تک کوئل است.

 

نهایتا قوی ترین ساب ووفری که برای نصب با آمپلی فایر های چهار کانال پیشنهاد می شود، ساب ووفر هایی هستش که نهایتا حداکثر توان آن ها تا 350 الی 400 وات آرامس است.

حدود قیمتی این ساب ووفر ها در بازه قیمت 2 الی 4 تومن قرار دارد و قابلیت نصب و راه اندازی شدن با آمپلی فایر های چهارکانال را هم دارند و بهتر هستش که تک کوئل 4 اهمی یا S4 باشند.

قوی ترین و بهترین ساب ووفر برای نصب بر روی باکس لوله ای

همان طور که می دانید باکس ها به شدت توی خروجی صدا موثر بوده و از اهمیت بالایی برخوردار هستند و نقش آن ها هم بسیار مهم و مفید است.

اگر در خرید باکس خود اشتباه بکنید و باکسی که مناسب ساب ووفرتان نیستش را انتخاب بکنید، قطعا از خروجی صدای خوب و قابل قبولی برخوردار نخواهید شد.

باکس ها در ظاهر بسیار ساده هستند و خیلی از افراد بر این باور هستند که توی خروجی صدا اهمیتی ندارند، اما این طرز فکر کاملا اشتباه است.

باکس ها نقش مهم و موثری توی خروجی صدا دارا هستند و باید با باکس هایی نصب شوند که کاملا با مشخصات، وزن و شکل آن ها متناسب است.

قوی ترین و بهترین ساب ووفری که می توانید آن را در باکس های لوله ای نصب و راه اندازی بکنید، ساب ووفر های تک کوئلی هستند که نهایت توان آن ها تا 350 الی 400 وات آرامس می باشد.

 

باکس های لوله ای گزینه مناسبی برای شما می باشند که ساب ووفر های سبک و معمولی خود را نصب و راه اندازی بکنید و از آن ها استفاده بکنید.

اگر همین ساب ووفر ها را در باکس های 60 لیتری نصب بکنید، با افت کیفیت بالایی مواجه می شوید و اگر مقایسه بکنید، به این نتیجه می رسید که این باکس اصلا مناسب برای این ساب ووفر نیست.

بهترین و قوی ترین ساب ووفر ها در باکس های لوله ای را برای شما در ادامه قرار داده ایم که می توانید آن ها را در وب سایت ماریامارکت مشاهده بکنید و با مشخصات کامل و توضیحات ببینید:

  • ساب ووفر 12 اینچ کدنس مدل CMW
  • ساب ووفر 12 اینچ اسپیدوارد مدل SKU-12XS4
  • ساب ووفر 12 اینچ جی بی ال مدل CLUB-1224
  • ساب ووفر 12 اینچ جی بی ال مدل JBL1210
  • ساب ووفر 12 اینچ اینفینیتی مدل infinity 1200
  • ساب ووفر جی بی ال مدل JBL 1214

ساب ووفر هایی که در بالا برایتان قرار دادیم، همگی تک کوئل 4 اهمی بوده و برای نصب و راه اندازی شدن با آمپلی فایر استریو دو و یا چهار کانال بهترین و ایده آل ترین گزینه محسوب می شوند.

قوی ترین و بهترین ساب ووفر ها برای نصب بر روی آمپ های چهار کانال

همان طور که خدمتتان در اکثریت مقاله ها توضیح دادیم، قوی ترین و بهترین ساب ووفر ها برای نصب بر روی آمپلی فایر های چهارکانال، ساب ووفر های تک کوئل 4 اهمی هستند که بهترین گزینه برای آن ها محسوب می شوند.

اکثریت پلتفرم آمپلی فایر های استریو به این صورت هستش که بر روی 2 و 4 اهم استیبل هستند و بلندگو های 2 و 4 اهمی را می توانید بر روی آن متصل بکنید و یا دو جفت بلندگو 4 اهمی را به صورت موازی نصب بکنید که بر روی 2 اهم استیبل شود.

 

آمپلی فایر های چهار کانال هم بر روی 4 اهم به ما به صورت بریج(به معنای جمع توان دو کانال) خروجی و  فقط با استفاده از قابلیت توان بریج آمپلی فایر ها می توانیم ساب ووفر ها را نصب بکنیم.

و ساب ووفر های دو کوئل 4 اهمی که به صورت موازی بر روی 2 و به صورت سری بر روی 8 اهم استیبل می شوند را نمی توانیم به آمپلی فایر های چهار کانال نصب بکنیم و از توان خروجی آن ها استفاده بکنیم.

اگر این نکته را در نظر نگیریم، بدون شک نمی توانیم از خروجی صدای محصول استفاده بکنیم و از آسیب دیدن آن ها جلوگیری بکنیم.

نتجیه می گیریم که بهترین و ایده آل ترین گزینه که برای نصب و راه اندازی با آمپلی فایر های چهارکانال پیشنهاد می شود، بدون شک ساب ووفر های تک کوئل 4 اهمی است.

برای نصب و راه اندازی ساب ووفر های دو کوئل که بالای 400 آرامس توان مفید دارند، می بایست از آمپلی فایر های مونو استفاده بکنید که فقط و فقط برای درایو ساب ووفر ها طراحی شده اند و کیفیت خوب و از قدرت بیشتری هم برخوردار هستند.

 

بهترین ساب ووفر های مناسب نصب بر روی طاقچه

در حقیقت اگر به صورت اصولی بخواهیم که در مورد نصب ساب ووفر ها بر روی طاقچه ها صحبت بکنیم، می توان گفت که پیشنهاد می شود که اصلا فکر نصب ساب ووفر بر روی طاقچه را از سر بیرون کنید.

اما اگر در شرایطی که ناچارید و قصد خرید ساب باکس های کم جا و ساب ووفر های زیر صندلی را هم ندارید، می بایست از ساب ووفر هایی استفاده بکنید که قابلیت اجرای فرکانس به صورت فری ایر را دارا هستند.

فری ایر چیست؟ فری ایر به قابلیتی گفته می شود که تعداد محدودی از ساب ووفر ها دارند و این به معنی هستش که توانایی اجرای فرکانس بدون نصب شدن در باکس ها را هم دارند.

 

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی